Comfortabel slapen en obesitas

Obesitas noemen we ook wel een vorm van extreem overgewicht. Uit cijfers van het CBS blijkt dat in Nederland ruim 40% van de bevolking overgewicht heeft. Een deel hiervan heeft extreem overgewicht, wat dus obesitas wordt genoemd. Verder blijkt dat veel Nederlandse ouderen kampen met relatief veel overgewicht. Ruim 60% van de ouderen is te zwaar.

Veilig en comfortabel slapen ook met obesitas

Valt u onder deze groep of zoekt u een bed voor iemand met overgewicht of obesitas? Veiligheid en comfort zijn van groot belang bij de keuze voor een bed voor iemand met extreem overgewicht. Slecht slapen is namelijk ongezond en bevorderd ook nog eens overgewicht. Daarnaast is de mogelijkheid om een bed elektrisch te verstellen voor zowel de gebruiker als de verzorgende zeker geen overbodige luxe. Overeind komen, omdraaien en in en uitstappen zijn niet precies de bewegingen die voor zwaarlijvige niet eenvoudig zijn. Een beetje hulp van een hoog laag bed is dan een hele uitkomst.

Geschikt hoog laag bed

Zorgbedonline.nl biedt speciaal voor deze groep met obesitas de EcoFit Xtra. Dit hoog laag bed biedt uitstekende comfort en is volledig ontwikkeld speciaal voor zwaarlijvige mensen. Zo heeft dit zorgbed een maximaal draaggewicht van 380 kg. Daarnaast is de EcoFit Xtra hoog laag bed verkrijgbaar in 2 extra brede maten, namelijk 120 cm en 140 cm breed. Een extra breed hoog laag bed biedt betere comfort en bewegingsvrijheid dan een standaard zorgbed. Uniek aan de EcoFit Xtra zijn ook de aluminium zijhekken, deze bieden extra zekerheid en dat slaapt wel zo veilig en comfortabel.

Op zoek naar een hoog laag bed met een groot draaggewicht?

Graag voorzien wij u van de nodige informatie. Bereik ons via 085 -51 30 44 20 of neem contact met ons via ons contactformulier. Overigens bezorgen en monteren wij al onze hoog laag bedden volledig kosteloos bij u thuis. Ook heeft u de mogelijkheid om veilig achteraf te betalen als u dat wenst.