Hoog Laag Bed huren of kopen?

Wij krijgen nog wel eens de vraag wat is verstandig, een hoog laag bed huren of kopen?
Een hele goede vraag want voor beide opties valt een hoop te zeggen. Laat ik beginnen met het feit dat dit voor iedereen een persoonlijke keuze is. Echter is het goed om een aantal voor en nadelen tegen elkaar af te wegen als het gaat om het kopen of huren van een zorgbed.

Hoog Laag Bed huren

Heel simpel, het huren van een hoog laag bed zorgt voor lage kosten op korte termijn. Je hoeft dus geen investering te doen en dat scheelt natuurlijk in uw portemonnee. Als het gaat om kortstondige noodzaak van een hoog laag bed is huren voor u zeker geen verkeerde optie.

De nadelen van huren zijn er natuurlijk ook. Ten eerste slaapt u in een vaak door vele anderen gebruikt bed. Houd hier rekening mee want dit kan soms als niet prettig ervaren worden, helemaal als u in ogenschouw neemt dat het hier gaat om een bed waar zorg is verleend en is ontvangen. Dit gegeven kunt u vergelijken met een normaal bed, deze koopt u of heeft u hoogstwaarschijnlijk ook nieuw gekocht. Een bed is namelijk nogal ontleend aan comfort en privacy. Een ander nadeel van huren is dat wanneer het zorgbed toch langer nodig blijkt te zijn dan verwacht, lopen de kosten verder op en wordt het verschil met een nieuw bed kleiner. Dit is al het geval naar 4-5 maanden huren van een hoog laag bed.

Hoog Laag Bed kopen

Het grote voordeel van het kopen van uw hoog laag bed is natuurlijk dat u in een ongebruikt en onbeslapen hoog laag bed slaapt. Uw bed heeft geen geschiedenis achter de rug en dat geeft een prettig en comfortabel gevoel. Dit is ook het grote voordeel ten opzichte van de aanschaf van een tweedehands hoog laag bed, ook deze hoog laag bedden kennen een geschiedenis. Bedenk daarbij ook dat de garantie voorwaarden op een tweedehands hoog laag bed anders zijn dan bij een nieuw zorgbed. Een bijkomende voordeel van het aanschaffen van een nieuwe zorgbed is dat, u de mogelijkheid heeft om uw zorgbed uit te zoeken die past binnen uw interieur. Want ja het oog wil natuurlijk ook wat en dat kan natuurlijk ook het geval zijn bij een hoog laag bed.

Een nadeel is er natuurlijk ook, u moet een investering doen. De prijs van een zorgbed varieert tussen de € 800,- tot ongeveer € 5000,-. Afhankelijk van uw wensen en de benodigde specificaties. Een uitstekend allround hoog laag bed zoals onze Elba Care Deluxe geeft u vaak al veel mogelijkheden en voldoende comfort.

Zorgbed ElbaCare Deluxe

Het online kopen wordt tegenwoordig steeds gewoner en geeft u als consument ook verschillende voordelen. Zorgbedonline.nl biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om achteraf te betalen, wel zo veilig en handig. Daarnaast wordt het bezorgen en het monteren van het hoog laag bed door zorgbedonline.nl, volledig kosteloos verzorgd. En dit allemaal op een door u gekozen tijdstip.

Kopen of huren?

Huren is op korte termijn goedkoper maar heeft enkele nadelen. Kopen vraagt op korte termijn een investering maar biedt u de zekerheid van een comfortabel en prettig gevoel.
Oriënteert u zich op een zorgbed? Vaak uit pure noodzaak en zeker niet iets waar u naar uitgekeken heeft. Laat u daarom goed voorlichten en neem daarin bovenstaande afwegingen in mee voor uw voordeel.

Bekijk hier ons Hoog Laag Bed aanbod