Hoog laag bed vergoeding?

Veel zorgverzekeraars maken afspraken en hebben contracten afgesloten met een select aantal leveranciers. Dit kan betekenen dat in veel gevallen het hoog laag bed wat u zelf heeft uitgezocht niet beschikbaar is bij de desbetreffende leverancier. Dit kan een nadeel zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet perse. Echter, in de praktijk komen wij meer en meer tegen dat onze klanten graag zelf de keuze maken voor een leverancier ten aanzien van een vergoeding van een hoog laag bed zoals onze Elba Care De Luxe. In het geval van een niet-gecontracteerde leverancier, vergoeden zorgverzekeraars in veel gevallen tot 75% van de prijs van een door u uitkozen hoog laag bed. Kortom als u de keus wilt voor een hoog laag bed die u past en welke volledig voldoet aan de eisen die u zelf heeft gesteld, raden wij aan om verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Ook op service en prijsniveau zijn er grote verschillen te bemerken.

Vroomshoop Meubelen

Vrijblijvende offerte hoog laag bed

Ge├»nteresseerd in een hoog laag bed via zorgbedonline? Meermaals worden onze hoog laag bedden door zorgverzekeraars 100% vergoed. Echter elke zorgverzekeraar bekijkt een aanvraag voor een vergoeding op haar eigen manier. Wij kunnen dus een 100% vergoeding niet garanderen. Een vergoeding van uw hoog laag bed  van 75% is in 9 van de 10 gevallen gebruikelijk. Heeft u een hoog laag bed gevonden via zorgbedonline? En wilt u weten of deze voor 100% of 75% wordt vergoed?  Vraag dan een offerte aan voor een door u uitgekozen hoog laag bed. Wij sturen u dan zo snel mogelijk de offerte die u vervolgens kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Zo weet u binnen afzienbare tijd of en hoe uw zorgbed wordt vergoed.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in ene hoog laag bed van zorgbedonline? Wij bezorgen wanneer het u uitkomt en betalen kan bij afleveren. Daarnaast monteren wij uw hoog laag bed aan huis en plaatsen uw zorgbed op de door u gewenste plek. Vrijblijvend een offerte opvragen, die u kunt inleveren bij uw zorgverzekering voor een indicatie van de vergoeding van uw hoog laag bed?