Klanten beoordelen ons met een 8,9

Hoog Laag Bed

Een hoog laag bed of zorgbed is speciaal gemaakt voor het ondersteunen van de zorg voor zorgbehoevenden en zorgverleners. Hoog laag bedden of zorgbedden zijn beide hetzelfde, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben een ruim assortiment voor u beschikbaar. Heeft u vragen over maatvoering, functies of andere eigenschappen? Bel ons dan op 085-130 44 20

Hoog Laag Bed 2 Persoons

usp

Levering

Binnen 3 - 7 werkdagen
usp

Bezorging

Nederland (gratis) en België
usp

Betalen

Online bestellen en achteraf betalen na bezorging
usp

Monteren

Gratis montage

Wat is een Hoog Laag Bed?

Hoog laag bedden of zorgbeden zijn elektrisch verstelbaar en worden veelal gebruikt in de verpleging. Uit cijfers blijkt dat mensen steeds langer in de thuissituatie worden verzorgd. Dit brengt met zich mee dat de vraag om informatie vanuit de thuiszorg over een zorgbed steeds sterker aanwezig is. Zorgbedonline speelt hierop in door een ruim assortiment aan te bieden voor de thuiszorg. U heeft de keuze van extra laag hoog laag bed tot een extra breed zorgbed, daarom is er altijd een geschikt product beschikbaar die voldoet aan uw wensen.

Voor wie is een hoog laag bed een uitkomst?

Een elektrisch verstelbaar zorgbed is voor veel mensen die hulp aan bed nodig hebben een enorme uitkomst. Doordat het bed omhoog en omlaag kan worden afgesteld kan daarmee onder andere de ideale werkhoogte worden ingesteld. Daarnaast kan een hoog laag bed tot op de grond worden afgesteld. Dus ja een zorgbed is naast een uitkomst voor de hulpbehoevende ook een ideaal hulpmiddel voor de zorgverlener. Naast het omhoog en omlaag brengen van het zorgbed is de rugleuning en bovenbeen ondersteuning verstelbaar. Waarbij de rugleuning vaak in een hoek van 70 graden en de onderbeen ondersteuning in een hoek van 30 graden te verstellen is. Een aantal hoog laag bedden beschikt ook over een Trendelenbrug functie, meer hierover leest u in onze blog over de Trendelenburg functie.

Zorgbed ElbaCare Deluxe

Gratis bezorging en montage en eenvoudig kopen

Wij willen u graag ontzorgen. Wij zijn ons ervan bewust dat het kopen van een hoog laag bed vaak pure noodzaak is. Daarom willen wij u het zo eenvoudig en voordelig mogelijk maken. Wij bezorgen en monteren uw zorgbed volledig kosteloos. Hoog laag bed kopen? Ja maar dan wel achteraf betalen. Geen probleem bij zorgbedonline. Vindt hier een overzichtelijk schema van bestelling tot levering van uw hoog laag bed.

Het monteren van uw zorgbed doen wij gratis en dat is wel zo makkelijk, toch benieuwd naar hoe eenvoudig de montage is?

Bekijk dan onderstaande video.

Het product is toegevoegd in het winkelmandje