Menselijke zorg: goede hulpmiddelen zoals Hoog Laag Bedden zijn daarbij cruciaal!

Hoe meer en betere zorghulpmiddelen, hoe beter de zorg aan huis – waar of niet? Veel mantelzorgers en wijkverplegers kunnen dit beamen. Zorg in algemene zin draait uiteindelijk om de mens achter het ziektebeeld en dat kan nog wel eens vergeten kunnen worden.

Hoe beter het hoog laag bed, des te zelfstandiger

Natuurlijk moet de zorg, zowel qua hulpmiddelen en verzorging, gebaseerd zijn op de ziekten van mensen die zorg nodig hebben. En goede zorg kan een stuk eenvoudiger gemaakt worden met innovatieve hulpmiddelen zoals verstelbare elektrische zorgbedden. Een zorgbed helpt mensen met een handicap weer zelfstandiger te worden. Op de rand van het bed zitten, in bed zitten, opstaan, naar de badkamer gaan? Iets dat bijvoorbeeld senioren – met gewrichtsstijfheid of zwakke spieren – alleen met een voor hen geschikt hoog laag bed kunnen. Eten of praten op ooghoogte? Met een hoog laag bed kan dat. Hoog laag bedden zoals onze Ecofit Xtra zijn ook geschikt voor mensen met overgewicht dankzij hun hoge veilige werklast.

Hoe huiselijker de verpleegkamer, hoe beter het dagelijks leven

In veel situaties van thuiszorg draait het vaak om het hoog laag bed, veel van de verleende zorg vindt plaats in en rondom het zorgbed. Des te belangrijker dat het hoog laag bed optimaal afgestemd is op de zorgbehoevende. Een gezellige verpleegkamer met een persoonlijk tintje, uitzicht vanuit het raam naar buiten en vertrouwde elementen zoals de foto’s van de kleinkinderen. Vandaar dat er vanuit de gebruiker en onze klanten de sterke wens bestaat om een voor en geschikt en optimaal zorgbed te kunnen kiezen.

Zorgbedden bij zorgbedonline

Dit kan bij zorgbedonline.nl, we hebben het grootste assortiment van Nederland volledig en optimaal gepresenteerd. Hoog laag bedden die passen binnen een bestaand interieur of die qua uitstraling en kleur lijken op het oude bed van vader of moeder. Een regulier bed of boxspring wordt vaak aangeschaft op smaak, voorkeur en ligcomfort. Waarom dan niet dezelfde standaard hanteren voor een zorgbed waar in de regel veel meer en intensiever gebruik van wordt gemaakt?