Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zorgbedonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De aanspraak op terugbetaling is aan de volgende voorwaarden gebonden:

  • De artikelen zijn geheel compleet en in de originele staat;
  • Vanwege hygiënisch oogpunt kunnen enkel artikelen die in de originele verzegelde en ongeopende verpakking zitten worden teruggenomen;
  • De artikelen zijn ongebruikt en onbeschadigd;
  • De artikelen zijn schoon, zoals de klant deze heeft ontvangen;
  • De koper kan de originele aankoopfactuur overleggen;
  • Het recht van retour geldt niet voor producten die op maat besteld/vervaardigd zijn of voor speciale eenmalige aanbiedingen.

Wanneer uw aanspraak op terugbetaling niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden nemen wij het artikel niet retour.
U kunt wel altijd contact met ons opnemen zodat wij samen toch tot een oplossing kunnen komen.

Graag vragen wij u bij retour gebruik te maken van onderstaande invulvelden voor een vlotte afhandeling van uw retour aanvraag.
Geeft u hierop duidelijk aan om welke producten dat het gaat en de bestelgegevens etc. Wij kunnen dan sneller overgaan tot de verwerking van uw retourzending.

Beschadigde artikelen ontvangen

Mochten artikelen beschadigd zijn, in wat voor vorm dan ook, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten, dan sturen wij u zo snel mogelijk een vervangend product.

Retour aanmelden