Verzending

Bezorgkosten

Bij ons betaald u in Nederland geen bezorgkosten en zelfs de montage (indien nodig) wordt gratis door ons voor u verzorgd. Wij bezorgen en monteren in België (Vlaanderen) ook kosteloos!

Levertijd

Wij kunnen vanuit voorraad leveren en daarom is onze levertijd 3 tot 7 werkdagen in Nederland. Verzending naar België (Vlaanderen) binnen 10 tot 14 werkdagen.

Spoedlevering

Spoedleveringen zijn voor ons geen probleem. Wij zullen er alles aan doen om het bed zo snel mogelijk bij u af te leveren. U zult dit wel zelf moeten aangeven bij uw bestelling.

Besteltraject

Zodra uw bestelling bij ons is binnengekomen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze monteurs zullen u vriendelijk te woord staan en samen met u een afspraak maken wanneer het u uitkomt en niet andersom. Als onze monteurs op de dag van afspraak onderweg zijn wordt u een half uur van te voren geïnformeerd over de bezorgtijd. Onze monteurs gaan het zorgbed en wellicht accessoires uit de bestelbus halen en zetten het zorgbed voor u in elkaar. Onze monteurs hebben eigen gereedschap en u hoeft daarom nergens voor te zorgen. Is het zorgbed in elkaar gezet dan gaan zij samen met u alles doornemen en een laatste controle uitvoeren. Vanzelfsprekend nemen wij de verpakkingsmaterialen weer mee.

Uw voordelen op een rijtje

  • Altijd stipt op tijd
  • Wij houden u ten alle tijden op de hoogte
  • Grootste zorg voor uw zorgbed
  • Vakkundig en vriendelijke monteurs
  • Verpakkingsmateriaal wordt netjes meegenomen
  • Achteraf veilig met pin betalen